Begraafplaats Onderhoud

Ons bedrijf heeft 14 begraafplaatsen in het onderhoud. De begraafplaatsen zelf variëren van kleine begraafplaatsen met een klein aantal bijzettingen per jaar, tot grotere begraafplaatsen met een frequentie van boven de 350 uitvaarten op jaarbasis.

Werkzaamheden

Wij voeren alle voorkomende aanleg en onderhoudswerkzaamheden uit op begraafplaatsen. Dit varieert van schoffelen en wieden van de graven, graskanten snijden, en indien gewenst kleine snoeiwerkzaamheden aan grafbeplantingen. Ook snoeien wij hagen, zetten wij beplantingsvakken af, en rooien bomen op moeilijke plaatsen zoals in de nabijheid van grafmonumenten.

Verzorging

Wij verzorgen het onderhoud van de grafmonumenten, hierbij moet u denken aan mos/algenbestrijding op het natuurstenen monument. Maar ook aan het polijsten van monumenten.

Tevens maken en sluiten wij graven, dit kan in de vorm van het assisteren van uw personeel maar ook in het zelfstandig maken van een graf m.b.v. onze eigen graafmachines.

Dit is een kleine greep van de werkzaamheden wat wij uitvoeren op begraafplaatsen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen informeren.